Drankjes/ Kookboeken

Detox water – gezonde dorstlessers die nooit gaan vervelen

Heel veel heb je niet nodig om lekkere, koude waterdrankjes en warme infusies te maken.Water, vers fruit, groenten, granen, kruiden en specerijen, dat is het wel zo’n beetje. Als je een beetje creatief bent en durft te experimenteren heb je daar natuurlijk geen boek of recept voor nodig. Maar als je je graag laat inspireren of wanneer je het leuk vindt om recepten op te volgen dan is dit boek wat voor jou.

Detox water recepten voor dorstlessende drankjes zonder alcohol

Het boek Detox water biedt 70 koude en warme, lekkere en gezonde dorstlessers die niet alleen nooit gaan vervelen maar ook bijdragen aan de gezondheid van lichaam en geest. De uitgekiende combinaties in Detox water revitaliseren, bevorderen de spijsvertering, dragen bij aan het immuunsysteem, zijn ontstekingsremmend en meer.

Trek thee van matcha, bergamot en vanillepeulen voor een rustgevende werking of laat gedroogde abrikozen en rozemarijn 4 minuten in gekookt water trekken voor een revitaliserende en antioxiderende werking. Laat een karaf gevuld met koud water, druiven, venkel en oregano een half uur staan en geniet van een drankje dat de  spijsvertering bevorderend. Detox water geeft originele receptuur met zo nu en dan onverwachte smaakcombinaties waar je je beter van gaat voelen. Natuurlijk, simpel en snel te bereiden.

Detox water recepten om te proberen

Deze recepten komt uit Detox water – gezonde dorstlessers die nooit gaan vervelen, en zijn met toestemming van de uitgever gepubliceerd op Kook Gewoon.

Bestel bij je boekhandel: Detox water | Good Cook | ISBN 978 94 6143 225 4

Of bestel online:

Misschien vind je dit ook leuk

Geen reacties

Plaats een reactie!