Drankjes

Drankjes zonder alcohol

Drankjes zonder alcohol. De vraag ernaar lijkt steeds groter te worden. En dat is leuk (en gezond!), want dan zie je steeds meer lekkere (en gezondere) alcoholvrije drankjes ontstaan. En wordt de keuze voor alcoholvrij steeds makkelijker en gewoner.

Voor het zomernummer van LekkerWeten mocht ik ook aan de slag met mocktails. Hieronder een aantal heerlijke exemplaren, die niet alleen kleurrijk zijn, maar stuk voor stuk ook behoorlijk smaakvol! Van links naar rechts en van onder naar beneden de zomerse mocktails voor Ekoplaza. Wanneer je op de naam van de cocktail klinkt link ik je door naar het betreffende recept dat ik maakte. En helemaal onderaan mocktails die je lekker snel kunt kopen, want gemak dient de mens..

Recepten voor drankjes zonder alcohol

gezonde drankjes zonder alcohol

Mijn lievelings drankjes zonder alcohol die je gewoon in de winkel koopt

Graag wil ik ook nog mijn kant-en-klare alcoholvrije drankjes met je delen die ik zelf regelmatig drink. Want laten we eerlijk zijn een fles wijn trek je ook gewoon open, dus waarom zou je een mocktail dan zelf moeten maken? Ik vind naast een fijne smaak (uiteraard!) ook de fles erg belangrijk, want het oog wil ook wat niet waar.

Goed hier komen ze:

https://www.instagram.com/p/B8otqONFNJ0/?utm_source=ig_web_copy_link

En hier nog een aantal heerlijke drankjes zonder alcohol

Misschien vind je dit ook leuk

Geen reacties

Plaats een reactie!