Aanbevolen artikelen/ Avond eten/ Ekoplaza

Pizzabodem maken glutenvrij

Kennen jullie mijn basis recept voor een zelfgemaakte pizza met een dunne bodem nog? Het is een van de artikelen waarop ik nog steeds veel reacties krijg. Blijkbaar zijn er heel veel mensen die dol zijn op zelfgemaakte pizza’s. Met een lekkere krokante bodem welteverstaan. Laats kreeg ik de vraag of ik niet een glutenvrije variant zou willen delen. Nou, hier komt ie.

Glutenvrij pizzadeeg

Dit recept voor glutenvrij pizzadeeg komt uit het boek Lekker Glutenvrij. Ik deelde er eerder het recept voor glutenvrije pannenkoeken uit. Ik heb nog niet de tijd gehad dit recept zelf uit te proberen. Puur om het feit dat ik niet alles in huis heb om deze glutenvrije pizza’s te maken. Normaal gesproken zou ik meteen naar de winkel gerend zijn om inkopen te doen. Maar ja. We zitten midden in de coronacrisis. En er zijn dus wel belangrijkere dingen dan het uittesten van recepten. Maar omdat ik ook weet dat er heel veel kinderen (en ouders!) thuis zitten die wel wat extra comfort food kunnen gebruiken, deel ik dit recept toch met je. Heb jij wel alles in huis en zin in pizza? Ik hoor heel graag of het gelukt is, hieronder in de reacties!

[et_bloom_inline optin_id=”optin_5″]