Bedankt voor je interesse!

Je ontvangt van mij nog een bevestiging in je mailbox, waarna je het #trommeltips bewaarboekje kunt downloaden en bewaren.

Bij mijn eigen kinderen werken deze tips erg goed, ik hoop dat dat bij jou ook het geval zal zijn. Mijn kinderen leren op deze manier zelfs steeds meer verschillende groenten te eten en ze ook te waarderen. En wat het allerfijnste is? Samen eten is er ook een stuk gezelliger op geworden, want de druk om iedere avonds een bult groente naar binnen te praten is er niet meer. Daar ben ik ontzettend dankbaar voor, want uit ervaring weet ik ook dat eten met kinderen best wel een uitdaging kan zijn.

Mochten de #trommeltips nu niet direct werken, niet opgeven hoor, blijf proberen, want alles is een fase!

bedankt-voor-je-inschrijving-kook-gewoon

Liefs,

maike