Samenwerken en advertentiemogelijkheden

Samenwerken met foodblogger en natuurvoedingsadviseur Maike en Kook Gewoon kan via sponsored content (denk aan een review, advertorial, winactie, social post en dergelijke) en display advertising (bannering). Maike heeft onder andere in opdracht gewerkt voor Ekoplaza, Friesland Campina, Ahold, Goody Goodstuff, Mc Donalds, IKEA, Honig en MAGGI. Naar tevredenheid zijn er recepten ontwikkeld, sponsored topics en storys bedacht en geschreven. Naast foodbloggen behoren receptontwikkeling, koken op locatie en persoonlijk natuurvoedingsadvies ook tot de mogelijkheden.

Ben jij ook geïnteresseerd in een samenwerking met haar en/of Kook Gewoon? Wil je meer informatie over de tarieven en voorwaarden? Neem dan contact op via mail, maike (@) kookgewoon.nl,  of het contactformulier onderaan deze pagina. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Past er bij jou of jouw bedrijf een andere manier van samenwerken dan hierboven genoemd? Neem ook in dat geval contact met ons op. We zijn benieuwd naar jouw verhaal!

marleen-sahetapy-fotografie-samenwerken-met-kook-gewoon-maike-keubenFoto door Marleen Sahetapy Fotografie