Foodtalk

Foodtijdschriften met hoge kortingen

Laat ik beginnen met het feit dat ik niet betaald krijg voor dit artikel. Dan hebben we die vraag maar meteen beantwoord. Ik ben gewoon een groot fan van heel veel Nederlandse food tijdschriften. Eetlezen, ik word er gewoon heel erg blij van. En niet dik. Scheelt toch weer. Net als een flinke korting op je favoriete tijdschrift.

Ik heb mijn favoriete foodtijdschriften voor je op een rij gezet en deel de linkjes naar 2 super fijne aanbiedingen waarmee je 75% of 80% bespaart. Op Foodies en Gezond eten heb ik zelf ook een abonnement. Deze bladen wil ik je dan ook graag persoonlijk aanraden. Delicious. koop ik zo nu en dan als het onderwerp me aanspreekt. De overige bladen heb ik er ter aanvulling bij gezet om je een zo compleet mogelijk beeld te geven.

foodtijdschrift met korting

Foodies Foodtijdschrift met korting maar liefst 80% !

Foodies is het tijdschrift voor mensen die van eten houden. Voor mensen die graag willen weten waar hun eten vandaan komt en hoe het wordt gemaakt. Foodies biedt maandelijks tientallen recepten: van eenvoudig tot uitdagend, maar altijd maakbaar en toegankelijk. Daarnaast staat het blad vol met mooie reportages, inspirerende interviews, de nieuwste kookboeken, kooksnufjes en nog veel meer. Het belangrijkste ingrediënt van foodies is enthousiasme om alles over ons eten te weten te komen.

Bespaar 80% ga naar de actie: 12 nummers Foodies voor 15 euro

Let op! Het betreft hier een tijdelijke aanbieding tot 3/1/17 of zolang de voorraad strekt.

Gezond eten met 75% korting

Lekker in je vel zitten begint met een gezonde leefstijl. In Gezond eten vind je inspiratie voor in de keuken in de vorm van makkelijke gerechten voor elke dag. Alles wat je wil weten over gezond leven, eten en bewegen vind je voortaan elke maand in Gezond eten. Gezond eten biedt naast de heerlijke recepten ook tips, tricks en interessante nieuwtjes over gezond leven.

Bespaar 75% ga naar de actie: 12 nummers Gezond Eten voor 15 euro

Let op! Het betreft hier een tijdelijke aanbieding tot 3/1/17 of zolang de voorraad strekt.

Delicious.

Delicious. magazine is dáár waar het om koken en eten draait. Met maakbare recepten, vol verhalen over mensen met een passie voor eten en fotografie om bij te watertanden. Restaurants die je niet mag missen, de mooiste keukenspullen en geweldige wijnadviezen. Prachtige fotografie en heel veel bekende eetschrijvers.

Check zelf de aanbiedingen van Delicious. Magazine

Jamie Magazine

Jamie Olivier, wie kent hem niet, heeft al enige jaren zijn eigen foodmagazine in Nederland. Jamie magazine laat zien hoe plezier in koken en liefde voor goed en eerlijk eten bijdragen aan een gezonde en gelukkige wereld. Lees maandelijks bijzondere verhalen uit de foodwereld, ga op culinaire citytrips, laat je informeren over seizoen ingrediënten, de nieuwste foodtrends en –weetjes én laat je inspireren door originele recepten van Jamie Oliver en zijn internationale vrienden. Jamie magazine – voor foodfun met familie en vrienden!

Check zelf de aanbiedingen van Jamie Magazine

Elle Eten met 50% korting

Je dagelijkse nieuws over eten en koken; foodtrends, recepten, cocktails, hotspots, restaurants, pop-ups, chefs, food-events en hardware.

Bespaar 50% ga naar de actie: 12 x Elle Eten voor 53,95

Let op! Het betreft hier een tijdelijke aanbieding of zolang de voorraad strekt.

De tuin op tafel

Het magazine De Tuin Op Tafel verschijnt vier keer per jaar en staat boordevol praktische tips over groente, fruit en kruiden. Hoofdredacteur Angelo Dorny (tip volg hem via Instagram!) geeft tips & tricks over het moestuinieren en gaat op bezoek bij moestuinvrienden. Het magazine geeft antwoord op vragen als: hoe kweek je spruitjes? Hoe bescherm je je oogst tegen wortelvlieg? Wanneer zaai je sla en hoe zie je dat de pompoenen oogstrijp zijn? Verder biedt het allerlei recepten voor makkelijke en creatieve maaltijden en staan er verhalen in over medetuiniers, van professionele kwekers tot urban gardeners.

Check zelf de aanbiedingen van De Tuin Op Tafel

Paleo Magazine

Als je JA zegt tegen een Paleo lifestyle dan mag je dit foodtijdschrift niet missen. Een inspirerend tijdschrift vol Paleo recepten, tips, informatie en verhalen van (ervarings)deskundigen over deze gezonde en populaire levenswijze. Een tijdschrift boordevol lekkere recepten, allemaal bereid op basis van die ingrediënten die onze voorouders ook aten. Alles is Paleo proof en de recepten zijn niet moeilijk, bijzonder smakelijk en geschikt voor vele eetmomenten. Op deze manier wordt het wel heel makkelijk om bewust en gezond te eten en voortaan fitter door het leven te gaan.

Check zelf de aanbiedingen van Paleo Magazine

Misschien vind je dit ook leuk

Geen reacties

Plaats een reactie!