Foodtalk

Winactie kookboek Zuur

Kook Gewoon geeft het kookboek Zuur weg! Lees hier Maike’s review van kookboek Zuur.

Alvast een kijkje nemen in dit kookboek? Probeer het recept: Karnemelk flensjes gevuld met ricotta, zure kersen en anijssuiker

Wil je dit kookboek winnen? Laat dan hieronder een reactie achter waarom juist dit kookboek je leuk lijkt en vul je gegevens in!

Winactie kookboek Zuur

Deelnemen is niet meer mogelijk, de winnaar van deze actie is Loïs van Ruijven. Zij heeft inmiddels via email bericht gehad.

Niet gewonnen? Bestel kookboek Zuur online!

Bekijk op bol.com

Misschien vind je dit ook leuk

 • Jennifer
  11 november 2016 at 14:59

  Hoi! Graag doe ik mee met de winactie van het kookboek Zuur. Ik was erg verrast te zien dat er een kookboek is met die insteek, en heb me niet gerealiseerd dat het inderdaad vaak een zuurtje is die ’t m doet in gerechten. Ik kook graag en neem er ook als het kan de tijd voor, dus dit kookboek zal zeker aan mij besteed zijn. Ook ik heb n gezin met kinderen, maar inmiddels is iedereen bereid om van mijn probeersels te proeven, niet zelden met veel enthousiasme. Ik kijk ernaar uit om met dit kookboek te koken, en wie weet wordt het dan ook wel zuurkool (dat is bij ons niet favoriet, behalve dan bij manlief) 😉

 • Lois
  11 november 2016 at 21:43

  Hee, ik zou graag wat recepten willen maken met mijn kookclub. We hebben elke maand een avond dat we de hele middag uittrekken om in de keuken te staan en de gekste nieuwe dingen proberen. Zuur is een mooi onderwerp en ik ben er echt fan van. Ik heb zelf ook een nare jeugdherinnering aan zuurkool: Mijn moeder die het altijd probeerde op te leuken met banaan of andere zoete dingen. Toen ik later ooit zuurkool zonder zoet at vond ik het VEEL lekkerder. De combinatie zuurkool en banaan zie je bij mij niet meer terug in de keuken. Voor mijn gezin kook ik gewoon een zuurkoolstamppot of broodje (vega-)hotdog met zuurkool en mosterd.

  • Maike
   29 november 2016 at 10:48

   Gefeliciteerd Lois! Jij hebt het kookboek ZUUR gewonnen. Ik heb je inmiddels een mailtje gestuurd zodat je me je adres kunt doorgeven. Het kookboek komt dan zo snel mogelijk jouw kant op. Veel plezier ermee!!

 • Anita H.
  18 november 2016 at 01:29

  Vooropgesteld: kookboeken hebben altijd mijn interesse. Ik vind het heerlijk om er doorheen te bladeren en natuurlijk om inspiratie op te doen. Dit te winnen boek is niet voor niets in de prijzen gevallen lijkt me zo. Dat is dus al een pre. En ik vind het wel een verrassend thema. Zelf heb ik ook wel vaker dat ik denk: er moet wat citroensap bij of wat appelazijn.

 • Maike
  29 november 2016 at 10:50

  De winnaar van deze actie heeft inmiddels via mail bericht gehad! Bedankt voor het deelnemen allemaal!!

  TIP: De volgende keer ook goed lezen als je kans wilt maken op een prijs. Veel deelnemers vulden wel hun gegevens in, waar lieten geen reactie achter.. en dan win je niet.