Broodtrommels

Gratis bewaarboekje Trommeltips

Het maken van gezonde(re) broodtrommels is echt mijn passie. Ik doe het al jaren met veel plezier. Veel mensen denken dat het ongelooflijk veel tijd kost. Maar dat is helemaal niet het geval! Om jou dat te bewijzen heb ik een gratis bewaarboekje gemaakt. Een boekje met tips voor een gezonde(re) broodtrommel. Trommeltips heb ik het genoemd. Een klein culinair cadeautje van mij voor jou. Je kunt het downloaden als je dat leuk vindt.

Gratis bewaarboekje Trommeltips

In het boekje deel ik een aantal tips die ik zelf toepas bij het maken van de lunchtrommels van mijn eigen kinderen. Je kunt het gratis downloaden, lezen en natuurlijk hoop ik dat jij mijn tips toepast. Maar dat is aan jou natuurlijk. Het is mijn eerste ebook, ik vind het dus best spannend en ben heel benieuwd naar jouw reactie erop. Laat je het me weten? Dat kan door hieronder een reactie achter te laten. Maar natuurlijk ook via social media. Wanneer je #trommeltips gebruikt kan ik je reactie terugvinden en reageren.

Heel veel plezier met het bewaarboekje #Trommeltips!

Vul hieronder je naam + e-mail in en dan krijg je mijn bewaarboekje cadeau! 

Misschien vind je dit ook leuk

6 Comments

 • Reply
  Afine
  4 februari 2020 at 11:15

  Mijn dochter wordt bijna 4 ik zou graag het boekje ontvangen.

 • Reply
  Afine
  4 februari 2020 at 13:18

  Ik zou het graag ontvangen

 • Reply
  Kim de Oude
  9 februari 2020 at 09:34

  Hele leuke blog. Benieuwd naar de trommeltips.
  Groet, Kim

 • Reply
  natalie
  18 februari 2020 at 14:03

  leuke ideetjes om de brooddoos te vullen. Ik ga jouw tips gebruiken in mijn dieetpraktijk om kinderen een gezond gevulde brooddoos mee naar school te geven :-)!

  • Reply
   Esther
   9 maart 2020 at 21:19

   Leuk, trommeltips zijn altijd welkom

 • Reply
  Ezther
  9 maart 2020 at 21:18

  Leuk, trommeltips zijn welkom

 • Plaats een reactie!