Kookboeken

#FunkySkinnyFood – hét SkinnyLove kookboek

In het kookboek Funky Skinny Food wordt er met meer dan 50 makkelijk te bereiden recepten vooral gewezen op het belang en de kracht van de juiste ingrediënten. Uitgekiemde ingrediënten die je stuk voor stuk kracht en energie geven. En dat is, in een tijd waarin veel mensen niet meer weten wat ze nu wel of niet mogen eten, een fijne handreiking. Als gediplomeerd natuurvoedingsdeskundige juich ik pure voeding en eerlijk eten, alleen maar toe. Yeah, let’s eat the real stuff!

Funky Skinny Food hét SkinnyLove kookboek

Funky Skinny Food – hét SkinnyLove kookboek

Waar dit kookboek in eerste instantie wellicht een promotiefolder lijkt voor het merk Skinnylove is het op het tweede gezicht toch echt meer dan dat. Het is vooral een bepaalde eetstijl die in dit kookboek wordt aangeraden.

De basisregels komen hierop neer: eet 5 keer per dag, kauw goed, laat je maag en darmen sporten (eet vezels!), bedrieg je hersenen niet (eet geen vloeibaar eten en tel geen calorieren of punten), eet koolhydraten (wel de goede), hou het simpel, doe niet te hard je best, lees etiketten en houd een cheat dag (yeah!). Klinkt als vol te houden niet waar?

En dat is precies wat er gezegd wordt over een gezonde leefstijl. Het is iets wat je altijd moet blijven doen. Een tijdelijk dieet helpt je niet, een goede, gezonde en blijvende eet- en levensstijl wel. En dat is precies wat Funky Skinny Food je kan brengen. Met of zonder de SkinnyLove producten.

Recepten uit Funky Skinny Food om te proberen:

Bestel bij je boekhandel: Funky Skinny Food | Manteau | ISBN 978 90 223 3717 2

Of bestel online:

Alain Indria wie is dat?

Nu vraag jij je wellicht af wie die Alain Indria eigenlijk is. Dat deed ik ook, eerlijk gezegd had ik nog nooit van de beste man gehoord.

Alain was vroeger professioneel windsurfer voor Belgie. Samen met zijn moeder Odette was hij een van de pioniers op het vlak van gezond eten en leven. In 1972 al opende Odette in Antwerpen restaurant en lunchbar Lombardia, waar iedereen terecht kon die hield van vegetarisch en vegan lekkers, maar ook van raw en glutenvrije voeding. Best bijzonder voor die tijd! Van Alains schuimige gemberdrankje GingerLove waren onder andere Sting en Moby groot fan. Starbucks bood zelfs aan het in patent te nemen, maar Indria zei nee.

Nadat Alain Indria vanwege blessures moest stoppen met surfen stapelden de kilo’s zich op. Want ook (of misschien wel juist) voor een ex-atleet is de keuken een gevaarlijke plek om op gewicht te blijven. 

Ik heb SkinnyLove, uit liefde voor mijn vrouw en onze 3 kinderen, voor mijzelf gemaakt. Om er nog lang en gezond voor hen te zijn.

Alain Indria

En dit is SkinnyLove

Alain kroop in zijn kruidenlaboratorium met meer dan 200 kruidensoorten om te experimenteren. Hij ging op zoek naar iets dat zijn zin in zoet in toom kon houden. Dat werd SkinnyLove. Het resultaat werkte: hij verloor zeer snel en blijvend gewicht. Na een jaar bracht hij zijn product op de markt als een officieel genotificeerd voedingssupplement. Hier lees je het hele verhaal.

Hoe SkinnyLove dit allemaal – op basis van 100% natuurlijke ingrediënten – voor elkaar speelt, legt Alida Indria (dankzij haar biotechnologie opleiding is zij de wetenschapper achter SkinnyLove)  je zeer precies uit in de video hieronder. Kijk even mee.

Misschien vind je dit ook leuk

Geen reacties

Plaats een reactie!