Kookboeken

Slow – comfort food

Echt een kookboek dat je in deze tijd geregeld wilt openslaan. Slow geeft je meer dan 140 recepten voor langzaamgegaard comfort food. Rijkgevulde soepen, verwarmende curry’s, langzaamgegaard vlees, heerlijke groenteschotels en uiteraard ook desserts. Slow comfort food om langzaam van te genieten.

Er is geen betere plek in huis dan de keuken vind ik. Zeker wanneer de dagen korter lijken, het eerder donker wordt en de temperatuur daalt. De perfecte tijd voor echt comfort food. Uitgeverij Good Cook speelt daar handig op in door juist nu uit te komen met het geweldig mooie kookboek Slow.

Slow biedt de beste hartverwarmende recepten: van dampende bonensoep en clam chowder, risotto met geroosterde pompoen en salie, vis in zoutkorst bereid tot en met spektakelstukken als geroosterde kalkoen met een vulling van cranberry’s en chorizo, beef Wellington en langzaamgegaarde lamsschouder op Griekse wijze.

Van voorgerecht tot en met dessert is Slow het ideale kookboek voor comfort food. Van echte klassiekers als ossobucco met gremolata tot en met minder bekende gerechten als gekonfijte zalm met venkel en sinaasappel, inclusief heerlijke bijgerechten. De praktische indeling, duidelijke uitleg en een keur aan internationale receptuur, maakt Slow wat mij betreft een heel compleet kookboek voor iedere comfort food liefhebber.

Bestel bij je boekhandel: Slow| Good Cook| ISBN 9789 4614 32469

Of bestel online:

Recepten uit Slow

slow comfort food

Bovenstaande gerechten uit Slow heb ik voor je op mijn website gezet, een link naar de recepten vind je hieronder:

Misschien vind je dit ook leuk

Geen reacties

Plaats een reactie!