Kookboeken

Plants Only Kitchen – het toegankelijke vegan kookboek

Het Plants Only Kitchen kookboek is alweer het 3e kookboek van de 27-jarige chef-kok Gaz Oakley. Hij bundelde in dit kookboek meer dan 70 smaakvolle, simpel te bereiden, veganistische recepten, die bovendien zeer proteïnerijk zijn. Gerechten die power geven en passen bij een druk (en sportief) bestaan, met plantaardige ingrediënten die makkelijk verkrijgbaar zijn.

plant only kitchen kookboek vegan

Begin de dag met een krachtig en overheerlijk ontbijt, eet falafal met platbrood als lunch en trakteer jezelf op een Vietnamese tofuburger. Verras je gasten met een Franse uiensoep met vegan kaastopping of stoofpot zonder vlees en serveer een hele gekarameliseerde ananas als dessert.

Van snacks, krachtige curry’s, perfecte pasta’s en ovenschotels tot soepen, nagerechten en meer. Met Plants Only Kitchen breid je niet alleen je veganistische kookrepertoire uit maar leer je ook om de juiste verhoudingen voedingsstoffen te gebruiken voor een gezonde, veganistische lifestyle.

Plants Only Kitchen, een toegankelijk vegan kookboek

Handig in dit kookboek is dat er bij ieder recept symbolen staan. Zo zie je in een oogopslag of een recept eiwitrijk of glutenvrij is. En of het een eenpansgerecht betreft, al dan niet geschikt is om te mealpreppen en of het binnen 15 minuten klaar is. Ook het advies over de bordverdeling achterin dit vegan kookboek vind ik persoonlijk erg praktisch. Als je je daaraan houdt krijg je alle voedingsmiddelen in de juiste hoeveelheden binnen. Toegankelijker wordt de vegan keuken niet hoor!

Bestel bij je boekhandel: Plants Only Kitchen – Gaz Oakley| Good Cook | ISBN 9789 4614 32407

Of bestel online:

Misschien vind je dit ook leuk

Geen reacties

Plaats een reactie!