Een ode aan groente is een kookboek boordevol recepten, technieken en tips. Groeten spelen hierin de hoofdrol, vlees en vis een bescheiden bijrol. Een inspirerend, kleurrijk en bijzonder dik (bijna 500 blz.) boek dat bij het openslaan direct indruk maakt. Een beetje anders dan anders. Zo staan de groenten niet op alfabetische volgorde of per seizoen gerangschikt, maar zijn ze op kleur geordend. Hoe leuk is dat!
Een ode aan groente is een naslagwerk waar iedere groente liefhebber uit gekookt moet hebben. Naast heel veel recepten biedt dit kookboek talloze tips over smaakcombinaties, vuistregels voor kopen, bewaren en bereiden van groenten. 50 verschillende groenten worden uitgebreid besproken en voorzien van verrassende recepten. “Eet de regenboog” wordt weleens gezegd als je een gezonde levensstijl wil nastreven. Nou met kookboek Een ode aan groeten, is het eten van kleur geen enkel probleem meer.
Hieronder heb ik vast een aantal recepten voor je staan die je zelf kunt proberen.
Probeer deze 7 recepten uit kookboek Een ode aan groente
- De ‘iedere-soort-ui’ tarte tatin
- Krokante venkel met zure room & zoete chilisaus
- Shepherd’s pie met zoete aardappel
- Frisse glutenvrije worteltjestaart
- Geroosterde radicchio met een dressing van kappertjes en zure kersen
- Flespompoen met boter en noten
- Rauwe bietensalade met regenboog-labnehballetjes
Bestel bij je boekhandel: Een ode aan groenten | Good Cook | ISBN 978946432506
Of bestel online:
Geen reacties