Kookboeken

Bak! Een buitengewoon inspirerend bakboek

De geur van versgebakken brood is misschien wel een van de lekkerste geuren die je kan hebben in je eigen keuken. Met het bakboek Bak! van Jayne Jubb gaan die heerlijke luchten er vast komen. Want dit inspirerende bakboek geeft je de meest lekkere recepten voor zuurdesumbrood, Iers soda brood, briochebrood en nog heel veel meer soorten broden.

Ook aan de zoetekauw onder ons wordt gedacht met overheerlijke patisserie die vaak glutenvrij, suikervrij en lactosevrij is. Probeer de gezonde flapjacks eens. Ik weet bijna zeker dat die je kunnen overtuigen (nog) wat vaker je oven te gebruiken.

bakboek bak! brood
bakboek Bak! brood

Van bakken voor de buren naar bakboek Bak! brood

Auteur Jayne Jubb experimenteerde jarenlang samen met partner Sjoerd, beiden enthousiaste hobbybakkers, met allerlei bakrecepten. Omdat ze niet alles zelf op konden eten gaven ze de vele bakresultaten weg aan buren.

Op die manier stuitte het bakkersstel per ongeluk op een uniek en succesvol concept. Dat leidde tot het ontstaan van de nu zo geliefde buurtbakkerij, Bakken voor de buren. Iedere vrijdag wordt er op bestelling vers brood gebakken. En toen kon een boek niet uitblijven en kwam er Bak!

Bak! broodbakken doe je zo

Bakboek Bak! bevat alle toppers van de thuisbakkerij: van snelle broden tot exotische gistbroden, het veel geprezen rogge zuurdesembrood, glutenvrije broden, baksels ‘volvanalles’ en baksels ‘vrijvanalles’. Jayne legt alles stap voor stap uit, met humor, grappige verhalen en aanstekelijke aanwijzingen hoe ìedere thuisbakker de recepten succesvol zelf kan maken.

Bestel bij je boekhandel: Bak! Jayne Jubb | Culinair Karakter | ISBN 9 789 045 220 819

Of bestel online:

Misschien vind je dit ook leuk

Geen reacties

Plaats een reactie!