Kookboeken

Bersama Indische gerechten om te delen

Samen eten en delen is waar het in veel culturen om draait. In ‘Bersama’ neemt Francis Kuijk je mee in haar Indische keuken en daar is genoeg voor iedereen! Met meer dan 90 Indonesische recepten is Bersama een fraaie bundeling van Indische gerechten en een uitstekend vervolg op Basisboek Indonesisch dat eveneens werd geschreven door Francis Kuijk.

Samen = Bersama

Bersama is echter wel meer dan alleen maar een bundeling Indische recepten. Bersama, wat samen betekend, is vooral ook een heel persoonlijk en intiem kookboek. Je wordt in dit kookboek een stukje in het leven van Francis getrokken. En geloof mij, daar wil je best wel even blijven. De verhalen die tussen de recepten staan zijn intiem en warm. Ze beschrijven heden en verleden, lief en leed en laten je inzien dat familie veel meer kan zijn dan alleen een bloedband. De fotografie van dit boek is prachtig. Het past wat mij betreft perfect bij de intieme sfeer van samen eten en delen. De kookdagen voor de fotoshoot kunnen niet anders dan heerlijk geweest zijn. Eén grote genietende, creatieve en etende familie, je zou gewoon willen dat je er zelf bij was geweest. Gelukkig zijn er de recepten waar we thuis zelf mee aan de slag kunnen. Om te eten en te delen. Samen.

bersama indisch kookboek indische gerechten om te delen

Indonesische recepten uit Bersama

Van de uitgever mocht ik enkele Indische gerechten uit Bersama met je delen. Je vindt ze hieronder. Door op de groene recept titels te klikken kom je uit bij het recept, zodat je ze zelf kunt uitproberen.

Bestel bij je boekhandel: Bersama – indische gerechten om te delen | Good Cook | ISBN 9789 461 432 414

Of bestel online:

Misschien vind je dit ook leuk

Geen reacties

Plaats een reactie!