Kookboeken

Big Mamma’s Cucina Popolare – Italiaans Kookboek

Waar kun je buiten Italië echt lekker Italiaans eten? Bij de restaurants van Big Mamma! Echt Italiaans eten op een plek vol warmte en gastvrijheid. Een beetje zoals je die vindt in kleine achteraf gelegen trattoria’s. Die unieke sfeer die zowel eenvoudig en intiem als groots en spectaculair is.

Moeilijk te evenaren misschien, maar Big Mamma’s flikt het hem toch maar mooi. Alles draait er om de essentie van genot – goed eten tegen een redelijke prijs. Geen tijd om een van de inmiddels 10 restaurants te bezoeken? Duik dan eens in het nieuwe kookboek Big Mamma’s Cucina Popolare. Je vindt er de meest populaire recepten die de restaurants op de kaart hebben staan.

big mammas cucina popolare kookboek

Recepten uit Big Mamma’s Cucina Popolare

Big Mamma’s Cucina Popolare staat vol met meer dan 130 makkelijk te bereiden en verrassende recepten: echte klassiekers maar dan wél met een moderne twist. Allemaal afkomstig uit de Italiaanse keukens van restaurantgroep Big Mamma. De Italiaanse chef-koks van Big Mamma koken volgens de tradities van hun mama’s maar dan met een hedendaags signatuur. Ga dus maar snel op ontdekking naar de vernieuwende Italiaanse keuken met dit Italiaanse kookboek.

Kook mee met de nieuwe generatie Italiaanse koks en maak poulpilove – octopus en aardappel met chimichurrisaus. Bereid een risotto pera’more met gorgonzola, peer en walnoot, en tiramisu met een twist of Burrata Power Flower. Van antipasti tot en met aperitive; van aspartacus parmigianus – asperges met parmezaancrème – tot en met zuppa di vino. Met basisreceptuur voor de perfecte tomatensaus en bouillons, tips over snij- en kooktechnieken is Big Mamma’s Cucina Popolare een musthave voor iedereen die de (hedendaagse) Italiaanse keuken omarmt.

Bekijk en probeer ook onderstaande recepten uit dit Italiaanse kookboek eens. Ze zijn eenvoudig te maken en bijzonder lekker!

Bestel bij je boekhandel: Big Mamma’s – cucina popolare | Good Cook | ISBN 978 94 6143 2377

Of bestel online:

Misschien vind je dit ook leuk

Geen reacties

Plaats een reactie!