Lifestyle

Duurzamer leven met behoud van plezier en comfort

Duurzamer leven staat bij best wel wat mensen boven aan een lijstje. Maar als je niet weet waar je moet beginnen kan duurzamer leven best lastig zijn. Zeker als je ook nog kinderen hebt. Het boek Het duurzame gezin geeft je allemaal praktische en inspirerende tips en trucs over hoe je als gezin duurzaam kan leven. En het leuke is; zonder in te hoeven leveren op welk gebied dan ook.

inspiratie voor een groene, gezonde en gelukkige levensstijl.png

Het duurzame gezin

Het duurzame gezin biedt je inspiratie om zo duurzaam mogelijk te leven en geeft je een antwoord op allerlei praktische vragen. Voeding, transport, energie, huishouden, cosmetica, kleding, reizen, interieur, woningbouw… al deze aspecten komen aan bod. Ze laten je ook zien hoe je duurzaam kan zijn in de keuken, inclusief recepten.

Bekijk hier alvast 3 recepten uit dit duurzamer leven boek:

Auteurs Ellen Dictus en Nikolas Sterck van Sustainable family gingen je zelf voor. Zij gingen duurzamen leven met hun gezin. Nu willen ze zoveel mogelijk mensen laten ervaren hoe duurzaamheid een verrijking kan zijn voor hun leven.  Hoe je bijvoorbeeld je huis, tuin en kledingkast duurzaam kan maken. Zonder daarbij het comfort te verminderen of met minder plezier te leven.

Is veganistische voeding ongezond en heeft ze weinig smaak?

Is duurzaam leven lastig en enkel voor geitenwollensokkentypes?

Het duurzame gezin bewijst het tegendeel en helpt je op weg om die ene stap richting verandering te zetten.

Conclusie: Het duurzame gezin is een erg compleet en praktisch boek. Een gids naar een duurzamer leven. Wil jij samen met je gezin jullie ecologische voetafdruk verkleinen, maar weet je niet goed waar te beginnen? Dan is dit boek echt een musthave.

Bestel bij je boekhandel: Het duurzame gezin | ISBN 978 90 223 3711 0 | Manteau

Of bestel online:

Misschien vind je dit ook leuk

Geen reacties

Plaats een reactie!