Kookboeken

Cornersmith | seizoens- en inmaakrecepten

Het kookboek Cornersmith (opnieuw uitgebracht onder de naam Puur & Makkelijk) vind ik echt een aanrader als je met inmaken wilt beginnen. Maar ook als je op zoek bent naar verrassende seizoens- of inmaakrecepten. Ik ben zelf al heel wat recepten uit dit boek geprobeerd en tot nu toe zijn dat allemaal blijvertjes geworden in mijn keuken. De afbeeldingen uit dit kookboek zijn prachtig en de omschrijving (inclusief de basis uitleg over inmaken en wecken etc.) is ook erg duidelijk. Echt een kookboek waaruit ik alles wil lezen en maken!

kookboek cornersmith review

Probeer ook de andere recepten die ik uit dit kookboek maakte:

Cornersmith | seizoens- en inmaakrecepten

Naast alle heerlijke recepten en foto’s uit dit kookboek spreekt ook het sympathieke verhaal van de eigenaren van Cornersmith (het eetcafé en inmakerij en later auteurs van het gelijknamige boek) ontzettend tot de verbeelding. Wie heeft er niet gedroomd van het voor jezelf beginnen en een plek te creëren die nog niet bestaat, maar die je wel in je eigen straat zou willen zien? Precies. Voor het hele verhaal verwijs ik je graag naar het kookboek, oh en lees dan vooral ook over ‘tomatendag’ die ooit eens begon met 100 kilo tomaten…

Kortgezegd zijn lokale (seizoens)producten, duurzaamheid, conserveren en niets verspillen dé succesfactoren van eetcafé en inmakerij Cornersmith in Marickville (Sydney). En dat alles vind je uiteraard terug in het kookboek Cornersmith.

Cornersmith | Uitgeverij Good Cook | ISBN: 978 94 6143 145 5 | € 24,95

Bekijk op bol.com

Misschien vind je dit ook leuk

Geen reacties

Plaats een reactie!